Cercul de Muzica vocal-instrumentala isi propune sa atraga elevii spre cunoasterea si invatarea unui instrument muzical, cu care sa poata canta si acompania melodii din repertoriul  romanesc si international. Copii au  posibilitatea de a invata sa cante la voce, chitara, chitara bas, vioara , instrumente de percutie. Ei vor cunoaste cum este viata unui artist prin munca pe care o depun si spectacolele la care pot participa.

Bazat pe educatia estetica si a gustului pentru frumos, cercul de Muzica vocal -instrumentala promoveaza folosirea eficienta si placuta a timpului liber, dezvoltarea vietii asociative, dezvoltarea capacitatilor de a lucra in grup, formarea si dezvoltarea gustului estetic, dezvoltarea vointei, stimularea creativitatii si formarea trasaturilor pozitive de caracter ale copiilor.

 

Repartizarea copiilor in grupe se face in functie de varsta elevilor si de nivelul lor de pregatire (incepatori, avansati), orarul cursurilor tinand cont de orarul si activitatile copiilor din scoala.