Ce dragă-mi ești, mamă!

Elevii Cercului de Creație Literară (prof. coordonator Adrian Gherghe), împreună cu cei ai Asociației „Domisong” (prof. Carmen Trufia), găzduiți de Silver Mall Vaslui au organizat un spectacol deosebit, dedicat celei care ne-a dat viață și ne-a învățat ce înseamnă iubirea necondiționată – mama noastră! Spectacolul „Ce dragă-mi ești, mamă!” este o creație unică, realizată cu pasiune și talent de către elevii Cercului de Creație Literară și membrii Asociației Domisong.

Elevii noștri au compus poezii pline de emoție și profunzime, în care exprimă dragostea, recunoștința și admirația lor pentru mamă. Versurile lor sunt mărturii sincere ale legăturii speciale dintre mamă și copil, cu toate bucuriile, provocările și momentele de învățare pe care le aduce această relație unică.

În plus, membrii Asociației Domisong au pregătit momente muzicale de excepție pentru a completa experiența noastră artistică. Voci pline de pasiune și armonie au interpretat cântece care au atins inimile tuturor, aducând emoție și bucurie.

Spectacolul „Ce dragă-mi ești, mamă!” a fost o ocazie perfectă de a ne uni într-o seară specială pentru a celebra femeile minunate care ne-au ghidat și iubit cu devotament.

Spectacolul a avut loc pe 8 martie și a făcut parte din Concursul Interjudețean „Mărțișor”, ediția 2023.